12372-0T480 Zre182 1zrfe 2zrfe Toyota Corolla Engine Mounting

Brand Name:LHM
Certification:ISO9001
Model Number:12372-0T480
Minimum Order Quantity:100PCS
Delivery Time:10-15DAYS
Payment Terms:T/T, Western Union, MoneyGram
Contact Now

Add to Cart

Verified Supplier
Location: Guangzhou Guangdong China
Address: Room 601, jingtai commerical building NO. 65,dajinzhong road ,baiyun district , Guangzhou City.
Supplier`s last login times: within 28 hours
Product Details Company Profile
Product Details

Automotive Car Engine Mount For New Model Toyota Corolla 12372-0T480 2014-2019 Zre182 1zrfe 2zrfe


Overview


OEM : 12372-0T480


Product Description :


The material of this product is steel,metal, OEM number is 12372-0T48, is suitable for Toyota Corolla . Engine rubber is the rubber buffer block connected between the engine and the frame, which plays a role in reducing the vibration transmitted from the engine to the cockpit. Because the engine will produce some vibrations during operation, in order to prevent the engine from transmitting these vibrations to the cockpit during the manufacturing process, our automotive engineers choose rubber pads between the engine feet and the frame during the manufacturing process. Fixed, this can effectively reduce the transmission of vibration generated by the engine to the cockpit, and make the engine run smoother and stable, bringing a better driving experience.


Product nameAutomotive Car Engine Mount
OEM NO.12372-0T480
SizeOEM Size
Brand NameLHM
Warranty2 year
PackingColor Carton packing and foam bag packing
Payment termsT.T Western Union MoneyGram
Delivery timeAbout10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
ColorBlack
MaterialRubber , steel
Car TypeToyota Corolla Zre182 1zrfe 2zrfe
ShipmentBy air, By sea,By express

Specification :


MaterialRubber
Life time3Years
CertificationISO9001
PortGuangzhou,China
QC

1.Sample check;

2.Before production, mould and model check;

3.Technicians self check in production;

4Car Shocking Mountingcheck;

5.Packing check;

6.Check before shipping


Car Application:


OEMCar ApplicationYear
22326780025BMW F15 F16 X5 X6 E70 E71 X-Drive
22116786528BMW F10 F07 F12 F13
2212406417Mercedes-Benz
2212406317MercedesBenz W221 M278
12372-0T550New Model Toyota Corolla ZWE12014-2019
12371-0T310Toyota RAV4 ZSA42014-2019
12372-0T420Toyota Corolla2013-2018
12372-0T490Toyota Corolla 2ZRFE.ZRE182.6F.1406-
12372-0T480Toyota Corolla Zre182 1zrfe 2zrfe2014-2019


1. Q: Do you accept OEM and ODM orders?
Answer: Of course. The custom order quantity is 100.
2. Q: Can it be produced according to samples?
Answer: Yes, we can produce through your samples or technical drawings.

Molds and fixtures.
3. Q: How about your packaging?
Answer: Normally, our regular packaging is neutral box and brown carto

ns. If you have a legal patent, we will modify your brand packaging after receipt

Authorize your authorization.
4. Q: What is the minimum order quantity?
A: If we have stock, there is no limit to the MOQ, usually at least 100pcs

been accepted.
5. Q: What is your delivery time?
A: It takes 10 to 15 days after receiving the prepayment.
6. Q: Do you test all products before delivery?
Answer: Yes, all items will be 100% tested before leaving the factory.
7. Q: How about your product warranty?
Answer: Usually, we guarantee one year after the delivery date, but it depends on the specific situation.

Qualified products.
8. Q: What are your payment terms?
Answer: Usually, the deposit is 30% and the balance before delivery is 70%, we will show

Before paying the balance, you will receive a photo with detailed product information.
9. Q: Why trust us?
Answer: We have more than ten years of experience, and our company has been exporting for more than ten years. We also have ISO, SGS, GODENSUPPLIER certificates. You can rely on our strength.


China 12372-0T480 Zre182 1zrfe 2zrfe Toyota Corolla Engine Mounting supplier

12372-0T480 Zre182 1zrfe 2zrfe Toyota Corolla Engine Mounting

Inquiry Cart 0