Metal Bellow BSAI Wave Spring Industrial Mechanical Seals

Brand Name:JR
Certification:ISO9001
Model Number:BSAI
Minimum Order Quantity:100PC
Delivery Time:10DAYS
Payment Terms:T/T, Western Union, L/C
Contact Now

Add to Cart

Verified Supplier
Address: Dahuaguoji B515, Jingkai District
Supplier`s last login times: within 38 hours
Product Details Company Profile
Product Details

Wave Spring Mechanical Seals Vulcan 1680 Suit Lkpl Nmog And Sru Lobe Pumps

Operations Conditions:

  1. Temperature: -30°C to +140°C
  2. Pressure: Up to 10 bar (145 psi)
  3. For full Performance Capabilities please download data sheet
  4. Limits are for guidance only. Product performance is dependent on materials and other operating conditions.
  5. Monolithic rotary head
  6. Highly compact design for confined spaces
  7. Wave springs for minimal operational stress
  8. Set screw drive
  9. Ideal for rotary lobe pumps found in food, process and dairy industries

Materials:

  • Type:Metal Bellow Seal
  • Replacement:AES BSAI
  • Temperature:-30℃ to +204℃
  • Pressure:≤2.0Mpa
  • Speed:≤20m/s
  • Material:A,B,Q1,Q2,U1,U2,T,T6,V,G,F,M,M1

Performance Capabilities:

Operational conditions:Materials
temperature-50℃to +200℃Stationary ringQ2, U2,B,
Pressure<<1 MpaRotary ringU22,Q22
Speed<<25M/SSecondary sealP,E,N,V,Aflas
StandardDIN24960Spring and metal partsF,G,
Application: clean water, sewage water, Oiland other moderately corrosive fluids

Design:wave spring ‘O’-Ring mounted Mechanical Seal with narrow cross-section


wave spring ‘O’-Ring mounted Mechanical Seal with narrow cross-section, short working length, set-screw drive and monolithic head.

Most commonly installed on lobe-rotor pumps, where the twin-shafts and compact pump design make this very compact seal an ideal solution, especially for confined spaces and hygienic applications.



d

L

L1

L2

D1

D2

D3

(mm)

24

40

29.9

10.1

40

38

39

25

40

29.9

10.1

41

39

40

28

42.5

32.4

10.1

44

42

43

30

42.5

32.4

10.1

46

44

45

32

42.5

32.4

10.1

48

46

48

33

42.5

32.4

10.1

49

47

48

35

42.5

32.4

10.1

51

49

50

38

45

33.9

11.1

58

54

56

40

45

33.9

11.1

60

56

58

43

45

33.9

11.1

63

59

61

45

45

33.9

11.1

65

61

63

48

45

33.9

11.1

68

64

66

50

47.5

34.4

13.1

70

66

70

53

47.5

34.4

13.1

73

69

73

55

47.5

34.4

13.1

75

71

75

58

52.5

38.9

13.6

83

78

78

60

52.5

38.9

13.6

85

80

80

63

52.5

38.9

13.6

88

83

83

65

52.5

38.9

13.6

90

85

85

68

52.5

38.9

15.1

93

88

90

70

60

44.9

15.1

95

90

92

75

60

44.9

15.1

104

99

97

80

60

44.2

15.8

109

104

105

85

60

44.2

15.8

114

109

110

90

65

49.2

15.8

119

114

115

95

65

49.2

15.8

124

119

120

100

65

49.2

15.8

129

124

125


We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,


All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.


At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request


Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.


Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!


Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.


Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.


Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.


Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.


Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

China Metal Bellow  BSAI  Wave Spring  Industrial Mechanical Seals supplier

Metal Bellow BSAI Wave Spring Industrial Mechanical Seals

Inquiry Cart 0