Home /Seals /

Mechanical Seal M7N Water Pump Shaft Seal Wave Spring Seal

Mechanical Seal M7N Water Pump Shaft Seal Wave Spring Seal

Brand Name:JR
Certification:ISO9001
Model Number:M7N
Minimum Order Quantity:5PC
Delivery Time:20-30DAYS
Payment Terms:T/T, Western Union, L/C
Contact Now

Add to Cart

Verified Supplier
Address: Dahuaguoji B515, Jingkai District
Supplier`s last login times: within 38 hours
Shipping
lt's easy to get a shipping quote! Just click the button below and complete the short form.
Get Shipping Quote
Product Details Company Profile
Product Details

Burgmann Mechanical Seal Burgmann M7n M74 Wave Spring Seal For Water Pump Shaft Seal


Operational Conditions:

  1. Eagle Burgmann Mechanical Seal M7n for Industrial Pump
  2. Replacement seals eagle burgmann M7N
  3. Temperature: -20ºC to +180ºC
  4. Pressure: ≤2.5MPa
  5. Speed: ≤15m/s

Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, FKM, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids


Performance Capabilities

M7N mechanical seal
Operational Condtions
Size
Material
Temperature:
-40℃ to 200℃ dependent on the elastomer
14mm to 100mm,
Face: Carbon, SiC, TC
Pressure:Up to 25 bar
Seat: Ceramic, SiC, TC
Speed:Up to 20 m/s
Elastomer:NBR, EPDM, FKM
End Play /axial float Allowance:±1.0mm

Other Metal Part:SS304 SS316

  • Wave Spring, O-ring pusher construction
  • Transmission by Pin and groove,independent of direction of rotation .
  • Solid seal faces material are easily interchangeable. Good heat dissipation
  • Low risk of clogging in solids content or viscous liquids
  • Can meet two standard dimensions when change in stationary seat


We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,


All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.


At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request


Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.


Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!


Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.


Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.


Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.


Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.


Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

China Mechanical Seal  M7N Water Pump Shaft Seal Wave Spring Seal supplier

Mechanical Seal M7N Water Pump Shaft Seal Wave Spring Seal

Inquiry Cart 0