UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED

Brand Name:LINKWIN
Certification:CE
Model Number:LAB4418LED
Minimum Order Quantity:1000pcs
Delivery Time:10 working day
Payment Terms:L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Contact Now

Add to Cart

Site Member
Location: Hangzhou Zhejiang China
Address: Building 5,Wanbaocheng,Yuhang Economic Development area,Hangzhou,Zhejiang
Supplier`s last login times: within 48 hours
Product Details Company Profile
Product Details

UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED


This LAB4418LED with LED is specially developed for searching appointed goods quickly.The perfect combination of UHF long-distance reading & LED lighting,With universal RFID remotely triggers LED on device far away and realize the fast query and locate target items! Assist to find goods’ location, greatly improve the searching efficiency and management level!


ProtocolISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2
ChipKX2005X-BL
MemoryUHF:EPC 240Bits(One time encoding),USER 1312Bits(One time encoding)
TID 96Bits,Access PWD 32Bits ,Kill PWD 32Bits
Surface PaperPET or customized
ApplicationAsset management/retail
Mounting wayAttaching with back adhesive
Read rangeRFID:Up to 6 meter by fixed reader; Up to 3 meter by handheld reader
LED light on:3 meter
Frequency860MHZ to 960MHZ
SizeLabel size:44× 18mm;Antenna size 40× 14 mm
ESD:≤2KV
Storage temp-30 to 70
Operation temp-30 to 70
Storage Humidity:30%~70%
Warranty1 Year

Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.

China UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED supplier

UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED

Inquiry Cart 0