Waterproof Rfid Cattle Ear Tags TPU Low Frequency For Dog Sheep Pig , UHF animal tag , RFID Hard tag

Brand Name:LINKWIN
Certification:CE
Model Number:HATE06
Minimum Order Quantity:1000pcs
Delivery Time:10 working day
Payment Terms:L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Contact Now

Add to Cart

Site Member
Location: Hangzhou Zhejiang China
Address: Building 5,Wanbaocheng,Yuhang Economic Development area,Hangzhou,Zhejiang
Supplier`s last login times: within 48 hours
Product Details Company Profile
Product Details

Waterproof Rfid Cattle Ear Tags TPU Low Frequency For Dog Sheep Pig , UHF animal tag , RFID Hard tag


Feactures:

1. Passive activation type chip

2. Surface laser etching tag number

3. Add process loss rate is low

4. Ability of 70 ℃ water for 20 minutes

5. TPU material, long-term exposure to prevent animal allergic reactions

6. Ability of slaughtering corona equipment domestic instantaneous high temperature

7. With matching earrings match fit, low loss rate and convenient

8. Factory do strict disinfection treatment
9. Free sample for testing
Protocol ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2
ChipUcode 8 or customized
MemoryUHF:EPC 128bits,USER 0bits,TID 96bits,Access PWD 32bits, Kill PWD 32 bits
Application surfaceCow/sheep/animals
Mounting wayInstall two part in the ear of animal
Read rangeUp to 3 meter by fixed reader; Up to 1.5 meter by handheld reader
Frequency902928( US) ;865868( EU)
Size30mm*13mm
Weight7 G
MaterialTPU
ColorYellow or customized
IP RatingIP68
Storage temp-30 to 80
Operation temp-30 to 80
Warranty1 Year
Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.

China Waterproof Rfid Cattle Ear Tags TPU Low Frequency For Dog Sheep Pig , UHF animal tag , RFID Hard tag supplier

Waterproof Rfid Cattle Ear Tags TPU Low Frequency For Dog Sheep Pig , UHF animal tag , RFID Hard tag

Inquiry Cart 0