 
                            
Add to Cart
High temperature RFID Inlay FPC7111 , resistance 200 degrees RFID inlay , FPC material RFID inlay
The tag is specially designed for high temperature application with
low cost,it can be use for in the injection process and other high
temperature application
| Specifications | |
| Protocol | ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2 | 
| Chip | H3 | 
| Memory | EPC 96bits,USER 512bits,TID 64bits | 
| Application surface | Non-metal surface | 
| Read range | Up to 9 meter by fixed reader; Up to 5 meter by handheld reader | 
| Frequency | 860MHZ to 960MHZ(GB) | 
| Size | 71*11*0.13mm | 
| Weight | 0.2 G | 
| Material | FPC | 
| IP Rating | IP68 | 
| Storage temp | -40℃ to 200 ℃ | 
| Operation temp | -40℃ to 100 ℃ | 
| Warranty | 1 Year | 
| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. | 
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and
freely. | 
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. | 
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. | 
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels,
RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. | 
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. | 
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. | 
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. | 
