LV1400 Multi Interfaces Barcode Scanner Module 1D CCD Infrared ARM32-Bit Processor

Brand Name:Rakinda
Certification:CE FCC ROHS
Model Number:LV1400
Minimum Order Quantity:1 piece
Delivery Time:3-10 working days
Payment Terms:Western Union, T/T, paypal
Contact Now

Add to Cart

Site Member
Location: Shenzhen Guangdong China
Address: 5F Blag, A2, Lilang Software Park, No.31 Bulan Rd, Longgang Dist.,Shenzhen City, China
Supplier`s last login times: within 26 hours
Product Details Company Profile
Product Details

LV1400 Multi Interfaces Barcode Scanner Module 1D CCD Infrared ARM32-Bit Processor

  • Linear barcode scanning: Fast and easy to scan print code, paper code, screen code. It even has great performance for damaged, clumped, stain codes have great performance.
  • Compact design: With less than 12MM height, the module can be easily embedded to equipment .
  • Multiple interfaces: Manual USB port, TTL-RS232, PS2, support POS machine and Android system.
  • Integration: High quality CPU ensures fast and accurate scans.

Device Weight<6g
Device Dimension26.5mm L* 20mm W * 11.5mm H
Cable Length1500mm(optional)
InterfaceUSB
ConnectorFFC 12pin pitch 0.5
Performance parameters
Light sourcevisible 632nm red light
Image SensorLinear CCD Sensor
ProcessorARM32-bit
Depth of field3-50CM
Resolution≥3mil/0.1mm@PCS90%
Print Contrast25%PCS
Work VoltageDC 3.3-5V
Electriccurrent110mA(work);30mA(stand by)
Image Resolution2500dpi
Ambient illumination100,000Lux Max
EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE 11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
Decode CapabilityISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
Plessey, ITF14.
Environmental parameters
Operating Temperature-20℃ to 50℃
Storage Temperature-40℃ to 70℃
Relative humidity5% to 95%(Non-condensing)
Drop test1.2meter,100times
Shock resistance10H@125RPM


Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.

Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5: Warranty time?
Answer 5: 1 year
Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6: Yes,but not free.
Question 7: Product OEM?
Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
Question 8: Customer service?
Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

Action Now!!!

Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

China LV1400 Multi Interfaces Barcode Scanner Module 1D CCD Infrared ARM32-Bit Processor supplier

LV1400 Multi Interfaces Barcode Scanner Module 1D CCD Infrared ARM32-Bit Processor

Inquiry Cart 0